Byggeprosjekter

Få eksperthjelp hos Mursenteret

Trenger du råd og hjelp til murerprosjekter? Fortvil ikke! Carlsen Fritzøe Mursenter kan hjelpe deg.

Hos Mursenteret til byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe i Sandefjord, kan både proffkunder og forbrukere finne kunnskap og kompetanse til ethvert murerprosjekt.

– Noe av det viktigste vi kan hjelpe deg med, er å finne riktig produkt til det underlaget du skal jobbe med, forteller Anders Forsberg ved Carlsen Fritzøe i Sandefjord.

– Et stort problemer er at folk ofte bruker feil produkt til det underlaget de skal jobbe med. For alt fra mørtel til flytsparkel, er det mange ulike sorters produkter, og du kan få store problemer hvis du ikke bruker riktig produkt på det aktuelle underlaget, sier han.

Utstilling og hjemmebesøk

Ved Mursenteret kan du se utstilt en rekke leverandører og produkter. Dermed kan du se ferdig resultat av de løsningene du vurderer. Lurer du for eksempel på om du skal bruke tegl, kan Carlsen Fritzøe vise deg en fyldig vegg med teglprodukter. Du kan også se fullskala modeller med pussløsninger og ulike alternativer for strukturer og farger.

– Vi kan reise hjem til kunden og se på det underlaget vedkommende skal jobbe med, og gi skreddersydde råd til det spesifikke prosjektet. Arkitekter og murere tar også med seg kunder hit for sammen å kunne se på de løsningene vi har utstilt, forteller Anders.

I Mursenteret vises produkter innen gulv- og veggflis, alt innen mur, puss og betong, pipeløsninger, hulldekker og epoxy-produkter.

Hjelp fra de som kan det

– Det mest verdifulle vi har, er bred kunnskap, interesse for murbransjen og våre medarbeidere. I tillegg samarbeider vi med markedets ledende leverandører og ikke minst svært dyktige fagfolk, forteller Anders, som selv har 45 års erfaring fra murerbransjen.

Carlsen Fritzøe-butikkene finner du i syv norske fylker. Takket være den solide lokalkunnskapen og fagkompetansen til din lokale byggevarespesialist, får du skreddersydde råd til akkurat ditt murprosjekt.

Finn din lokale Carlsen Fritzøe-forhandler.

Publisert: 3. mai 2013 | Kategori: Byggeprosjekter, Mur, Tak og fasade