I trygge hender blant ekte fagfolk

Har du et stort eller lite byggeprosjekt på gang? Uansett om du skal modernisere hele huset, bygge en platting, legge nytt tak, eller kanskje bare pusse opp et rom, finner du det du trenger hos Carlsen Fritzøe.

Du finner ikke bare materialene og verktøyet du trenger, men også kunnskapen som skal til for at byggeprosjektet ditt blir vellykket. Våre medarbeidere er dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, og som vet nøyaktig hva du trenger for å få jobben gjort på en skikkelig måte. De kan hjelpe deg med alt fra planlegging og beregning, til transport og finansiering.

Vi kan trelast

Trelast er en lidenskap for oss i Carlsen Fritzøe. Vi fokuserer på kvalitet i selve materialene, hvordan de behandles og oppbevares, og ikke minst hvordan de leveres på byggeplassen. Vi vet hva snekkeren trenger først. Derfor ligger det alltid øverst.

Store og små byggeprosjekter

Hus, leilighet eller hytte. Har du planlagt et byggeprosjekt, er det viktig å tenke på de totale byggekostnadene. Da mener vi også hva det koster å ikke få ting levert til avtalt tid. Her har vi vår styrke, og vi kan hjelpe deg best hvis du kommer med et helt prosjekt. Stort eller lite.

Carlsen Fritzøe
  • Er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer og jernvare
  • Har som mål å gi deg distriktets beste råd og hyggeligste service
  • Er behjelpelig med alt fra A til Å i byggeprosessen
  • Er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 25 moderne varehus lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet
  • Omsetter totalt for 2 milliarder og har 500 ansatte

Konkurransedyktige priser

Vi kan love deg at vi er konkurransedyktige på totalprisen, men vi har også alltid gode tilbud på utvalgte produkter. Så hvis du for eksempel bare skal ha en billig trillebår, noen terrassebord eller noen liter maling, hjelper vi deg med det også.

Publisert: 15. jun 2017 | Kategori: