Inne

Baderomspanel – inspirasjon, farger og trender

Hva er like fint som fliser, kommer i mange farger og mønstre, og er tettere og billigere? Her får du inspirasjon til et rimelig og flott bad – med baderomspanel.

Inne - Mønster – Fibo 2278 Golden Brown Marble.

Mønster – Fibo 2278 Golden Brown Marble.

Når vi skulle pusse opp badet tidligere var det kun fliser vi ville ha. Skal vi tro Trine Fjerdingstad hos Carlsen Fritzøe Kongsberg er denne vinden i ferd med å snu.

– Stadig flere får øynene opp for baderomspanel og spør oss om dette, og det er det mange gode grunner til: Totalt sett er det billigere enn fliser, det er raskere og enklere montering, mindre vedlikehold og du kan velge mellom mange lekre design. I tillegg er baderomspanel godkjent i henhold til Våtromsnormen, og garantien er på hele 15 år.

Og det kanskje aller beste? Baderomspanel fra norske Fibo er ikke trendy bare fordi det ser bra ut, men også fordi det er et bærekraftig og miljøvennlig valg

Baderomspanel – når du er på budsjett

La trendene inspirere deg

Du får baderomspanel i de fleste stiler og farger, og minst like mange mønstre. Likevel – når vi pusser opp badene våre er vi fremdeles forsiktige da de tross alt skal være et trygt og sikkert valg for flere tiår fremover. Trine har valgt ut de mest populære fargene akkurat nå.

I tillegg er baderomspanel godkjent i henhold til Våtromsnormen, og garantien er på hele 15 år.

Grå baderomspanel

Inne - Grå – Fibo 1533 Gris Grande.

Grå – Fibo 1533 Gris Grande.

– Her kan du få både lyse og mørke farger. Det går mye i sement- og betongbaserte nyanser og strukturer, hvilket gir badet et tøft utseende. Noen velger også sand og skifer, som er tidløse farger til badet ditt

Hvit baderomspanel

Inne - Hvit – Fibo 3091 Denver White.

Hvit – Fibo 3091 Denver White.

– Dette er en sikker farge på baderommet, og det vil aldri være et feil valg. Et hvitt baderom er noe som alltid vil være populært, og dersom du ikke ønsker å utfolde deg i farger på selve panelet er farger i interiøret et godt tips.

Baderomspanel i farger

Inne - Farger – Fibo 5206 Olivegreen.

Farger – Fibo 5206 Olivegreen.

– Flere og flere av oss setter pris på farger på baderomspanelet også. Så hvis du er litt modig, gå gjerne for en lekker farge. Hva med grønt? Det er både tidløst og populært nå.

Baderomspanel med mønster

Inne - Mønster – Fibo 2289 Silver Grey Marble.

Mønster – Fibo 2289 Silver Grey Marble.

– Blant nyhetene fra Fibo er baderomspanel som er litt marmorert i overflaten, og som du får i tre farger – gull, grått og hvitt. Den fenger, men heller ikke her er det alle som tør å ta steget fullt ut. I så fall kan du bruke denne eller andre mønstrete paneler som effektpanel på badet, altså at du for eksempel har én vegg med den. 

Et annet mønster du kan kikke på er Rough Wood. Denne har en røffere struktur i overflaten som gir deg følelsen av at du har trepanel på badet.

– Ellers opplever jeg at folk gjerne går vekk fra flismønstre og vil ha slette flater uten fuger, og da er baderomspanel perfekt. Du får en renere og roligere følelse, og så ser det veldig bra ut. 

– Hva koster baderomspanel?

– Det finnes ulike typer baderomspanel, og i Fibos kolleksjon er det seks serier – hver med sine egenskaper i form av farger, stil, mønstre, glans og strukturer. Prisen varierer også, og de koster vanligvis fra 400 til 700 kroner per kvadratmeter. Det betyr at du kan spare mye når du velger baderomspanel istedenfor fliser. 

Les mer om hvilke typer baderomspanel som finnes

Inne - Mønster – Fibo 7969 Rough Wood.

Mønster – Fibo 7969 Rough Wood.

Montere baderomspanel? Det fikser vi!

Inne - Mønster – Fibo 2273 White Marble.

Mønster – Fibo 2273 White Marble.

– Er det vanskelig å montere baderomspanel?

– Nei, du skal ikke ha ti tommeltotter, men har du to går det fint. Det tryggeste er kanskje likevel å bruke en håndverker, du kan jo ikke ta noen snarveier når det gjelder våtrom, forteller Trine. 

Og når du ikke bør, kan eller vil montere baderomspanel selv kommer Carlsen Fritzøe deg til unnsetning. 

– Det fikser vi! Da setter vi deg i forbindelse med håndverker som kan gjøre det for deg. Vi har mange proffkunder hos oss, så vi kjenner dem godt. Det betyr at du får de beste lokale håndverkerne, sier Trine før hun legger til:

– Ta turen til din nærmeste Carlsen Fritzøe, så får du masse inspirasjon fra lekre utstillinger av mange fine baderomspanel.

Inne - Grå og hvit sammen – Fibo 4115 London, og 3091 Fibo Denver White i dusjen.

Grå og hvit sammen – Fibo 4115 London, og 3091 Fibo Denver White i dusjen.

Har du et prosjekt på gang? DET FIKSER VI!

Kom innom Carlsen Fritzøe og ta byggepraten! Hos oss er du i trygge hender, med gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser – du får alltid en GOD DEAL på prosjektene dine. Husk også at vi kjenner og formidler de beste håndverkerne der du bor. 

Trenger du hjelp? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 4. mai 2020 | Kategori: Inne, Vegg