Kjøkken

Slik velger du riktig kjøkken til din bolig

Kjøkkenet er et spesielt rom. Det er her vi lager måltidene våre, og det er her familien samles. Kjøkkenet er også det rommet i tillegg til badet, som vi nordmenn bruker mest penger på å pusse opp.

Sigdal Kjøkken

Carlsen Fritzøe fører Sigdal Kjøkken og har store kjøkkenutstillinger i Sandefjord, Skien, Sørlandsparken, Arendal, Rjukan, Bø og Moss.

I tillegg har Carlsen Fritzøe garderober fra Rival og Langlo. Du får et godt overblikk over mangfoldet fra Sigdal, med fronter, benkeplater og hvitevarer som passer inn.

  • Carlsen Fritzøe Sandefjord har en av Vestfold flotteste kjøkkenavdelinger.
  • Carlsen Fritzøe Skien har over 500 m2 med kjøkkenutstillinger og totalt 18 kjøkken utstilt.
  • Carlsen Fritzøe Kristiansand har over 1400 m2 med kjøkkenutstillinger med vekt på store og gjennomførte kjøkken med detaljer.

Før du starter med å oppgradere kjøkkenet, bør du snakke med noen som kan det. Slik sikrer du en smidig oppussingsprosess og best mulig resultat.

– Hos oss får du en totalpakke, forteller Randi Henriksen hos byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe på Aasland. En byggevarespesialist er kanskje ikke det første stedet du tenker på å oppsøke når du skal oppgradere eller bygge kjøkken, men det kan være en svært god ide. Her får du nemlig hjelp til mye mer enn valg av innredning.

Hos Carlsen Fritzøe kan du sette opp en timeavtale i butikk for å få hjelp til å tegne en ny planløsning. En kjøkkenekspert kan også komme hjem til deg for å gi gode råd for akkurat din bolig. Du kan få hjelp med å lage en kostnadsanalyse, montering og tips om de beste håndverkerne i ditt område.

– Vi leverer også tapet, maling, gulv og alt annet du trenger for å pusse opp kjøkkenet, så her får du alt på ett sted, sier Henriksen.

Hvordan velge riktig kjøkken

Ettersom kjøkkenet er et midtpunkt i hjemmet, legger vi gjerne mye tid og krefter i å velge en innredning som passer med det utrykket vi ønsker. Noen går for en landlig herregårdsstil, mens andre sverger til minimalismen.

De fleste velger enkle og ujålete løsninger. Det er gjerne det som fungerer best i hverdagen. Med dagens kjøkkeninnredninger kan funksjonalitet bygges inn i alle slags kjøkkenløsninger. Innredningene i Sigdals portefølje hos Carlsen Fritzøe, er spesielt fleksibelt.

– Kjøkkenutvalget til Sigdal er stort, forteller Henriksen. – Enkelte innredninger har femten forskjellige standardfarger du kan velge mellom. Sigdal kan spesial-lage skap og dører, og kan dermed lage mye etter mål.

Snakk med de som kan det

Ta deg en tur til nærmeste Carlsen Fritzøe butikk, så får du veiledning av eksperter som jobber med kjøkken hver dag.

Byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe finner du i åtte norske fylker. Takket være deres solide lokalkunnskap og fagkompetanse, får du skreddersydde råd til akkurat ditt kjøkken.

Finn din lokale Carlsen Fritzøe-forhandler.

Publisert: 3. mai 2013 | Kategori: Kjøkken