Kjøkken

Nytt kjøkken med ett stopp i butikken

Skal du totalrenovere kjøkkenet eller bare bytte kjøkkeninnredning? Vil du ha hjelp av en interiørarkitekt? Eller kanskje du er usikker på hvilke håndverkere du bør bruke i ditt nærmiljø? Carlsen Fritzøe hjelper deg fra start til slutt.

– Mange er ikke klar over omfanget når de skal pusse opp kjøkkenet. Vi selger ikke bare utstyret du trenger, men hjelper deg med alt fra plantegning til montasje. Flere og flere ønsker jobben gjort av profesjonelle, og det er derfor de kommer til oss, sier Kjell-Terje Nilsen hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord.

Solid kompetanse

Det første du bør gjøre om du skal gi kjøkkenet en skikkelig overhaling, er å bestemme deg for hvilke ønsker du har, og hva du ønsker å endre. Du trenger verken være fingernem eller kreativ. Det kan lønne seg å la ekspertene gjøre jobben.

– Fordelen hos oss er at vi har solid kompetanse på det vi holder på med, og vi tar alt ansvar for at ting er riktig. Når vi tegner kjøkkenet og kunden har bestemt seg for å kjøpe, drar vi hjem til kunden og kontrollmåler og koordinerer mellom rørlegger, flislegger eller andre som må inn i prosessen, sier Nilsen.

Kjøkkeneksperten og byggmesteren, som har snekret i 30 år, mener det er viktig at kundene føler seg trygge på at de får det de er lovet, og at kjøkkenet blir ferdigstilt med høy standard.

– I våre avdelinger er det en stor faglig dyktighet med konsulenter, interiørarkitekter, snekkere, møbelsnekkere og andre ulike spesialister. Det ligger mye trygghet i at vi som profesjonelle står som ansvarlige for jobben som blir gjort, sier han.

Fem års garanti

Velger du å ta turen til din lokale Carlsen Fritzøe-avdeling når du skal fornye kjøkkenet, holder det med ett stopp. I tillegg får du fem års garanti på alt arbeid som blir utført. Det skal lønne seg å velge riktig.

– Vi har fast innleide montører tilknyttet oss – både byggmestere og møbelsnekkere – som utgjør en stab på cirka 15 selvstendige snekkere i Vestfold. Vi har også lokale rørleggere og elektrikere som vi anbefaler, sier Nilsen.

Som en totalleverandør til alt du trenger for at drømmekjøkkenet skal bli ditt, finner du også fliser, maling, gulv, lister, dører og mye, mye mer hos Carlsen Fritzøe. Så lurer du på om kjøkkenet trenger en makeover, ta turen innom din lokale avdeling og sett i gang.

Publisert: 26. mar 2014 | Kategori: Kjøkken