Kjøkken

Hvitevarene som oppfyller kjøkkendrømmen

Stadig flere kvalitetsbevisste nordmenn velger bort tradisjonelle kombi- og kjøleskap for mer stilrene og praktiske løsninger på kjøkkenet. Her er hvitevarene som gjelder akkurat nå.

Kjøkken - Norcool integrert kjøleskuff.

Norcool integrert kjøleskuff.

Kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt som ikke bare skal være praktisk, men også se bra ut. Enten du har planer om å bytte ut hele kjøkkenet eller bare ønsker å fornye hvitevarene dine, så er det viktig å treffe på både funksjonalitet og design. Med hvitevarer fra Norcool hos Carlsen Fritzøe får du begge deler – i tillegg til kvalitet som varer.

Gjør som stadig flere og dropp de vanlige kjøleskapene til fordel for disse løsningene for oppbevaring av mat og drikke.

Kjøleskuff

Har du en liten leilighet med et mindre kjøkken? Eller kanskje du rett og slett ikke har behov for et stort kjøleskap på kjøkkenet, annet enn til de dagligdagse matvarene? Da er kjøleskuff en smart løsning.

– Det er stadig flere som går for kjøleskuff, og den er jo helt genial for de med liten plass. Kjøleskuffen er designet for integrering under benkeplata og frigir også en del benkeplass, sier Nils Kristian Svensen, distriktsansvarlig i Norcool.

Kjøleskuffen frigir benkeplass

Den er derfor perfekt for de som ønsker rene, fine linjer i kjøkkeninteriøret. Kjøleskuffen kan integreres i de fleste kjøkken, og du kan velge mellom en front i rustfritt stål, eller få den til å matche frontene på kjøkkenet ditt.

Kjøkken - Smart og lett tilgjengelig oppbevaring med kjøleskuff fra Norcool.

Smart og lett tilgjengelig oppbevaring med kjøleskuff fra Norcool.

– Den er veldig praktisk og gir god oversikt over matvarene. Enkel tilgang til skuffen ovenfra er også en grunn til at vi selger den til en del rullestolbrukere. Kjøleskuffen inneholder ca. 105 liter, så det er god plass til de mest elementære tingene som melk, frukt, grønnsaker og pålegg.

Norcools variant består av to romslige kjøleskuffer, pluss en mindre som er skjult i øverste skuff – til oppbevaring av små produkter, som for eksempel pålegg.

Skal du pusse opp kjøkkenet eller ha nytt? Hos Carlsen Fritzøe er det Sigdal-kjøkken som gjelder. Her kan du lese mer om kjøkken fra Sigdal.

Vinskap

En annen ting som har blitt stadig mer populært blant nordmenn de siste årene, er vinskap.

– Mange har gått litt bort fra å ha en treliters vin på peishylla, til at man heller vil ha vin i korrekt temperatur, sier Nils.

Kjøkken - Vinskap fra Norcool.

Vinskap fra Norcool.

Det gjelder særlig rødvin, som helst skal holde rundt 16-17 grader for at smaken ikke skal påvirkes. Hvitvin kan oppbevares i et vanlig kjøleskap, men med et eget vinskap vil både rødvinen og hvitvinen alltid ha perfekt temperatur. Det er nemlig to temperatursoner i alle vinskapene.

Vinskap er helt klart et produkt som hever kjøkkenet

De kommer i en rekke størrelser, alt fra smale skap som kan integreres i kjøkkeninnredningen, vinskuff og til et frittstående skap, med plass til hele 100 vinflasker.

– Vi har vinskap som dekker alle behov. Du trenger heller ikke så mye plass, det eneste du trenger er 30 cm under benken.

Han legger til at det er et veldig stilig produkt som gjør mye ut av seg.

– Vinskap er helt klart et produkt som hever kjøkkenet, og det er derfor lagt mye vekt på design. Med lys i skapet legger man i tillegg merke til det under hyggelige lag. Det er mange som synes det er kult å kunne hente riktig temperert vin til gjestene sine, smiler han.

Kjølerom og kjølehjørne

For de som opplever at en vanlig helgehandel fyller kjøleskapet til randen, eller de som ønsker muligheten til å sette fra seg hele kasser med mineralvann og store serveringsbrett direkte på kjøl – da kan enten kjølerom eller kjølehjørne være en praktisk løsning.

Også disse blir stadig mer populære blant matglade nordmenn. Ikke så rart når det gir nesten ubegrenset plass og full oversikt over alle varene.

Kjøkken - Kjølehjørne fra Norcool.

Kjølehjørne fra Norcool.

– Mange som bygger hytte eller hus med kjeller velger å ha et kjølerom. Vi har fire modeller å velge mellom, som gir mange bruksområder for oppbevaring av mat og drikke.

Disse er i størrelsene 1,20 x 1,20, 1,80 x 1,80 eller 1,20 x 1,80 – og omvendt. Kjølerommene fra Norcool er 100 prosent sikret mot vannskader og fukt, og kan enkelt monteres, demonteres og flyttes ved behov.

Med et kjølehjørne får du det som er et av de største kjøleskapene for husstander på markedet.

– Vi kaller kjølehjørnet for kjøkkenets garasje. Med samme størrelse som fire kjøleskap har man plass til absolutt alt man trenger, og mer til.

Kjølehjørne er spesielt populært blant storfamiliene som har behov for ekstra lagringsplass

Et kjølehjørne er spesielt populært blant storfamiliene som har bruk for litt ekstra lagringsplass til maten, kanskje særlig i forbindelse med større anledninger, som jul, nyttårsaften, konfirmasjon og annet. Denne kan integreres i alle typer kjøkken, eller leveres som frittstående modell.

Mange velger også å kombinere de ulike kjølemulighetene.

– Med et kjølehjørne er det blant annet flere som velger å ha kjøleskuffen som et supplement. Da bruker de den til hverdagslige matvarer, og lagrer brus og andre holdbare varer i kjølehjørnet, avslutter Nils.

Det er bare fantasien som setter begrensninger. Og hvor mye plass du har. Med hvitevarer fra Norcool kan du uansett være helt trygg på at du får god kvalitet og produkter som varer år etter år.

Start kjøkkenreisen hos Carlsen Fritzøe

Enten du skal pusse opp deler, hele eller kun ønsker å fornye hvitevarene på kjøkkenet, så bør du begynne byggepraten – og kjøkkenreisen – hos din nærmeste Carlsen Fritzøe.

Skreddersy kjøkkendrømmen din

Her kan du få hjelp til å skreddersy kjøkkendrømmen din, og finne både kjøkken og hvitevarer for en mest mulig praktisk og stilig løsning. Sigdal er kjøkken i norsk kvalitet, i alle stiler, prisklasser og farger – som sammen med hvitevarene fra Norcool sikrer deg et kjøkken du vil trives med i mange år fremover.

Hos Carlsen Fritzøe er du i trygge hender blant ekte fagfolk som er med deg gjennom hele prosessen, fra idé til det nye kjøkkenet ditt er ferdig montert – eller hvis du har et annet byggeprosjekt.

Trenger du hjelp til byggeprosjektet ditt?

Klikk her og registrer prosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 20. des 2018 | Kategori: Kjøkken