Kjøkken

– Det er en drøm å komme hjem!

Siste par ut blant vinnerne av 50 000 kroner i fjorårets utgave av Carlsen Fritzøes store konkurranse var Linn Juul-Petersen og Thomas Torgersen, som bodde på vakre Skilsøy i Arendal. De ville bruke pengene på nytt kjøkken, og Linn ønsket seg også walk-in garderobe. Fikk det unge paret oppfylt husdrømmene sine til slutt?

En kort oppsummering først: Linn og Thomas overtok barndomshjemmet hans som var godt vedlikeholdt utvendig, med blant annet nye vegger, vinduer, dører og nytt tak. Paret hadde likevel en stor jobb foran seg med innvendige oppgraderinger for å gjøre huset til sitt eget. Spesielt gledet de seg til å ta tak på kjøkkenet. Det er en svært fornøyd Linn som har gode nyheter på oppussingsfronten.

Det har blitt slik vi forestilte oss – kanskje til og med enda bedre

– Vi ble ferdige med det meste av hovedetasjen for et par uker siden. Først og fremst har vi tatt kjøkkenet, som var det viktigste å få gjort noe med og vi har brukt en del av prispengene på en ny og fantastisk innredning. De ekstra 50 000 gjorde at vi kunne velge et bedre kjøkken enn det vi hadde tenkt.

Bygde om til åpen kjøkkenløsning

Linn forteller at kjøkkenoppgraderingen førte til oppussing av stue og spisestue også. I alle rommene har de lagt gipsvegger, gipstak og nytt gulv. De har dessuten gjort som mange andre gjør når de pusser opp gamle hus.

Det blir jo mer sosialt med en åpen løsning

– Kjøkken, stue og spisestue var egne rom, så når vi skulle gjøre huset til vårt eget ønsket vi å ha det åpent. Derfor valgte vi å rive veggene mellom disse rommene – det blir jo mer sosialt med en åpen løsning. Vi bruker spisestuen som en del av oppholdsrommet, og ved utskifting av kjøkkenet var det naturlig for å binde rommene sammen.

Linn og Thomas valgte Sigdal Scala i tidløst og klassisk hvitt til kjøkkenet sitt.

– Vi valgte dette fordi det passet vår smak og det er vanvittig lekkert. Da vi begynte å se på nytt kjøkken, falt vi pladask for Scala med en gang. Da vi så det var ingen andre kjøkken aktuelle.

Her kan du se flere flotte kjøkken hos Sigdal. Du kan også booke et designmøte med en kjøkkenspesialist hos Carlsen Fritzøe.

Har bare positive opplevelser hos Carlsen Fritzøe

Premien i konkurransen var ikke bare byggevarer, men også byggehjelp. Og Linn roser samarbeidet de hadde med både håndverkerne og de ansatte hos Carlsen Fritzøe Arendal.

– Håndverkerne kom alltid når de skulle og gjorde en fantastisk jobb, så det var profesjonelle og flinke folk! Hos Carlsen Fritzøe fikk vi enormt god hjelp av kjøkkenspesialist Nils Christian Larsen til å tegne opp kjøkkenet.

Da vi fikk så god hjelp ble det verdt å investere mer i drømmekjøkkenet

Nils satt seg ned sammen med Linn og Thomas, tok seg god tid til å lytte og han skjønte raskt hva de var ute etter. Han fortalte også hva de burde ha hvor og kom med forslag til innredning og plassering.

– Vi brukte en del mer penger enn premien, og grunnen til det var at da vi fikk så god hjelp ble det verdt å investere mer i drømmekjøkkenet. Det er jo et rom som blir brukt mye og som vi skal ha lenge.

Linn sier de fikk god oppfølging og proff behandling i varehuset. Hun vil i tillegg trekke frem flere ansatte som ga gode råd.

– Esben Larsen er fantastisk og har hjulpet oss med mye i butikken, blant annet med å velge nytt gulv til stue, kjøkken og spisestue og å bytte ut vinduet på kjøkkenet med en verandadør. Sammen med daglig leder Trygve Haugen var han med og delte ut premien, så han kjente jo huset vårt fra før. I det hele tatt er det hyggelig å handle på Carlsen Fritzøe. Siden vi har et helt hus som skal pusses opp er vi der mye, og vi har bare positive opplevelser.

Ønsker du også nytt kjøkken? Les mer om hvordan Carlsen Fritzøe kan hjelpe deg – og komme på hjemmebesøk.

Kjøkkenet ble finere enn forventet

Både Linn og Thomas er kjempefornøyde med hele prosessen. De har fått god oppfølging hele veien, og Linn har dessuten en liten innrømmelse å komme med:

– Vi hadde aldri kjøpt så flott kjøkken om vi ikke hadde vunnet, selv om planene stort sett var klare på forhånd: Jeg hadde lyst på en skuff under koketoppen som var én meter bred og Thomas ville ha isbitmaskin i kjøleskapet, og det har vi fått. Vi har også fått en kjøkkenøy midt i rommet, så det har blitt slik vi forestilte oss – kanskje til og med enda bedre. Det er en drøm å komme hjem!

– Helt til slutt må vi jo spørre om du har fått det slik du ønsket deg?

– Ja, det har jeg, og jeg har til og med fått walk-in garderobe, smiler den glade huseieren.

Du får stadig muligheter til å vinne supre premier fra Carlsen Fritzøe. Følg Carlsen Fritzøe på Facebook, så er du sikker på at du får med deg alle konkurransene.

Skrevet av: Sigbjørn Eliassen | Publisert: 18. des 2015 | Kategori: Kjøkken, Konkurranse