Kjøkken

Derfor bør du velge kjøkkeninnredning fra Sigdal

Sigdal er kjøkkenet for deg som vil ha kvalitet med smarte løsninger, muligheter og gadgets – i flere prisklasser. Og når du handler Sigdal kjøkkeninnredning hos Carlsen Fritzøe får du en stor totalpakke med på kjøpet.

Kjøkken - Sigdal Line, her i grønt. Lekkert!

Sigdal Line, her i grønt. Lekkert!

Men, hvorfor bør man velge Sigdal kjøkkeninnredning?

– Sigdal er et godt, gammelt merke. Det har topp kvalitet, stort spenn i utseende og farger, du kan få det i skreddersøm og så er det norskprodusert og lokalt.

– Ja, du kan si det sånn at Sigdal er et kortreist kjøkken! sier kjøkkenselger Mari Johansen hos Carlsen Fritzøe i Moss.

Slik er kjøkkenreisen hos Carlsen Fritzøe
  • Finn ut hva budsjettet ditt er. Da finner du ut om du har råd til nytt kjøkken eller om du bare skal freshe opp det du har.
  • Book en gratis tegnetime. Ta med en plantegning av huset. Da får du også råd om gulv, maling, vegger om du ønsker. Dette kan legges inn i tegningen.
  • Resultatet får du i 3D og Carlsen Fritzøe gir deg VR-briller som gjør at du kan ta en virtuell vandring rundt i ditt nye kjøkken.

Kjøkkeninnredning for alle

“Hva koster et kjøkken” er et spørsmål Mari har fått mer enn én gang. Som alltid ellers kommer det an på hva du skal ha, og hvor mye du ønsker av det.

Hos Carlsen Fritzøe kan vi tegne et eksklusivt kjøkken med mye utstyr og utnyttelse av plassen, eller vi kan tegne et rimeligere kjøkken.

– Et godt tips hvis du er på budsjett er å velge skap istedenfor skuffer. Setter du inn flere skuffer blir det dyrere, med flere skap blir det rimeligere, forklarer Mari.

Kjøkken - Sigdal Scala Inframe i grått.

Sigdal Scala Inframe i grått.

Uansett prisklasse, Sigdal har kjøkkeninnredning for alle. Om du ønsker det tradisjonelt og klassisk eller grepsløst og moderne, så får du kvalitet.

Men hva er forskjellen på et rimelig, middels og mer eksklusivt Sigdalkjøkken?

– Når du går for rimelig får du foliert kjøkkeninnredning, og avhengig av størrelse koster det fra 50 000 kroner og oppover.

– Mange av delene som blir brukt er de samme som i dyrere kjøkken. Skal du ha et kjøkken som koster midt på treet er det stort sett de samme skrogene og skuffene, men noen av dørene går opp fra 16 til 19 millimeter.

Kjøkken - Sigdal Herregaard er det eksklusive flaggskipet.

Sigdal Herregaard er det eksklusive flaggskipet.

– Om du ønsker et eksklusivt kjøkken, som flaggskipet Herregaard eller Faz, får du kompromissløs kvalitet. Malt kjøkken i eik er det mest eksklusive, og mange ønsker dette da det er et levende og mykere materiale.

Har du lyst på et herskapelig kjøkken, men er på budsjett? Les mer om Herregaard i tre forskjellige prisklasser.

Kjøkken - Sigdal Square Eik Lakriz. Et malt kjøkken i eik er det mest eksklusive.

Sigdal Square Eik Lakriz. Et malt kjøkken i eik er det mest eksklusive.

Personlig kjøkkeninnredning

Kjøkken - Sigdal Uno. De fleste velger fortsatt klassisk hvitt kjøkken.

Sigdal Uno. De fleste velger fortsatt klassisk hvitt kjøkken.

Å få nytt kjøkken hjemme er alltid en stor glede, men du vil bli enda gladere i det dersom du velger en personlig touch – som for eksempel en farge ingen andre har. Nå kan du få Sigdalkjøkken i alle de såkalte NCS-fargene, altså hele 1950 forskjellige. Men til tross for valgfrihet forteller Mari at vi fremdeles er tradisjonelle.

Gode grunner til å velge et Sigdalkjøkken
  • Etablert merkevare siden 1950
  • Norskprodusert møbelkjøkken i solid håndverkskvalitet
  • Anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning
  • Tilbyr innovative løsninger som skaper atmosfære
  • Har gode funksjoner tilpasset dine behov
  • Skreddersyr dine drømmer

– De aller fleste velger standard hvit, og så går det også noe i gråtoner, grønt, blått og sort. Eik og malt eller beiset eik er også populært. Jeg skulle ønske folk kunne velge grønnfarger på kjøkkenet, det er veldig fresht. En veldig fin farge er S-2005-G10Y Himmel og hav.

Nå kan du velge hvilken farge du vil på kjøkkenet ditt

Sigdal er også kjent for sine smarte skuffe- og skapløsninger som gjør at du får mer plass bak lukkede dører.

– De har både hjørneskuffer og ekstra store skuffer som tåler mer. Det samme gjelder sokkelskuffer, sjalusiskap som går fra benken og til toppen av overskapet, nedtrekksskap for kniver og lokk, og til og med hjørneskap med heis. Den er super for lagring av for eksempel en litt stor kjøkkenmaskin.

Kjøkken - Smarte skuffer i Sigdal Amfi Eik.

Smarte skuffer i Sigdal Amfi Eik.

En annen personlig touch er gadgets. Nå har nemlig husets “teknologisenter” flyttet seg fra stuen og inn på kjøkkenet, og her kommer det nemlig stadig ny, morsom og ikke minst nyttig teknologi – som sokkelstøvsuger.

– Du kan få ladeskuff med USB-ladere der du kan putte mobiler og nettbrett. Alle liker jo musikk til arbeidet, og Sigdal har et eget lydsystem som heter Sound Unit. Dette har høyttalere som kan integreres og brukes som utforinger, og det blir dermed en naturlig del av kjøkkeninnredningen din.

Hos Carlsen Fritzøe finner du også et stort utvalg hvitevarer og alle typer benkeplater.

Du får mer enn bare et kjøkken

Når du kjøper Sigdalkjøkken hos Carlsen Fritzøe får du nemlig mye med på kjøpet.

– Det aller første er kompetansen vi sitter med. Vi kan komme på gratis hjemmebesøk, og når du kommer til oss med kjøkkendrømmen din gir vi deg gode tips og råd.

Kjøkken - Sigdal Scala Inframe. En kjøkkenøy er praktisk og kan brukes til mye.

Sigdal Scala Inframe. En kjøkkenøy er praktisk og kan brukes til mye.

– Du får være med og tegne selv, og når tegningen er ferdig får du med deg 3D-briller hjem. Da kan du gå rundt og se på kjøkkenet hjemme hos deg selv. Og hvis du har lyst kan du til og med dele bilder av kjøkkenet ditt på Facebook og andre sosiale medier, sier Mari.

En stor fordel når det gjelder stabilitet og levetid er at et Sigdalkjøkken ikke er flatpakket, men leveres i sammensatte moduler.

Et godt budsjettips er å velge skap istedenfor skuffer

Og det er mer, for både Sigdal og Carlsen Fritzøe vet godt at ingen kjøkken er like. Derfor kan du få skreddersøm, men hva innebærer det?

Kjøkken - Et Sigdal-kjøkken har stort utvalg innen ekstrautstyr.

Et Sigdal-kjøkken har stort utvalg innen ekstrautstyr.

– Et godt eksempel på det er et kjøkken jeg holder på med nå. Det skal være innunder en trapp, og har skråskjæring og skrådører. Det fikser vi. Ellers gjelder skreddersøm utskjæringer, høyde, dybde og andre tilpasninger – et Sigdalkjøkken får du akkurat som du vil. Noe gjør Sigdal selv, og noe gjør snekkerne våre for deg.

Slik får du et kjøkken skreddersydd til deg

Som du skjønner – når kjøkkenet er levert betyr ikke det at jobben vår er ferdig. For om du ønsker det har vi egne kjøkkenmontører, og vi formidler også alle typer håndverkere som både kan pusse opp kjøkkenet ditt og resten av boligen.

– De som kjøper kjøkkeninnredning av oss sier de setter pris på hele totalpakken. Vi får alt til å passe sammen av materialer og farger, og når du tar alt på ett sted gjør du også en god deal på prosjektet ditt.

Kjøkken - Sigdal Line, grepsløst og moderne.

Sigdal Line, grepsløst og moderne.

– Så er du på jakt etter et nytt kjøkken er det bare å komme innom ditt nærmeste Carlsen Fritzøe-varehus, smiler Mari.

Har du et prosjekt på gang?

Kom innom Carlsen Fritzøe og ta byggepraten! Hos oss er du i trygge hender blant ekte fagfolk, og du får all hjelp du trenger i tillegg til en GOD DEAL på prosjektet ditt. Husk også at vi kjenner og formidler de beste håndverkerne der du bor.

Trenger du hjelp? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 4. apr 2019 | Kategori: Kjøkken