Innendørsmaling

Våg mer med nye farger på veggene

Har du planer om å friske opp veggene hjemme med ny maling? Gjør det riktig, så får du bedre resultat og lengre holdbarhet.

CARLSEN FRITZØE
  • Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer og jernvare.
  • Har som mål å gi deg distriktets beste råd og hyggeligste service.
  • Er behjelpelig med alt fra A – Å i byggeprosessen.
  • Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 19 moderne byggevarehus lokalisert i syv fylker, fra Kristiansand i sør til Drammen i nord.
  • Omsetter totalt for 1,5 mrd og har 400 ansatte.

Sterke farger på veggene blir stadig mer populært. Dagens interiørtrender står friere fra den forutgående, minimalistiske stilen, og mange leker seg nå mer med farger og mønstre, ofte i kontrast til mer duse, nøytrale paletter.

Hvis du skal friske opp fargene hjemme i høst, bør du ta forarbeidet på alvor.

– Dessverre er det mange som slurver litt med forbehandling  før de skal male inne, forteller Vidar Mørk ved Carlsen Fritzøe i Sandefjord. – Først må man vaske med dertil egnet vaskemiddel, så kommer det kanskje en runde med sparkling, før pussing av overflaten, eventuelt grunning og så endelig sluttbehandlingen.

Råd fra ekspertene

Hver bolig er unik, og det kan godt tenkes at du bør velge noe annet enn det som passer perfekt hos naboen. For best mulig resultat, lønner det seg derfor å oppsøke de som kan gi deg konkrete råd for akkurat din bolig.

Prøv deg frem her med ulike farger og paletter.

– Det er mange forskjellige typer underlag som skal behandles, og det finnes et stort spekter å velge mellom hva angår pris, kvalitet og glans. Hvis du stikker innom oss her hos Carlsen Fritzøe, vil du kunne få skreddersydde råd for riktig type maling og behandling til din bolig, sier Mørk.

Det perfekte uttrykket

Carlsen Fritzøe  kan også hjelpe deg med å gjenskape den fargen du ønsker. Derfor vil det alltid være lurt å velge tekstiler til gardiner og møbler før du velger tapet og maling. Har du funnet det perfekte gardinstoffet, vil malingsekspertene hos Carlsen Fritzøe kunne mikse en farge som tar opp en tone fra stoffet. Dermed får du et rent, helhetlig interiøruttrykk.

Hos byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe får du både veiledning rundt det praktiske med maleprosessen og hjelp til materialvalg. Carlsen Fritzøe-butikkene finner du i fem norske fylker. Takket være forhandlerens solide lokalkunnskap, får du skreddersydde råd til akkurat din bolig.

Finn din lokale Carlsen Fritzøe-forhandler.

Publisert: 14. Jul 2013 | Kategori: Innendørsmaling, Vegg