Dør

Slik velger du riktig inngangsdør

En inngangsdør sier mye om de som bor innenfor den. Det er derfor ekstra viktig å velge riktig inngangsdør til akkurat din bolig..

CARLSEN FRITZØE
  • Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer og jernvare.
  • Har som mål å gi deg distriktets beste råd og hyggeligste service.
  • Er behjelpelig med alt fra A – Å i byggeprosessen.
  • Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 19 moderne byggevarehus lokalisert i syv fylker, fra Kristiansand i sør til Drammen i nord.
  • Omsetter totalt for 1,5 mrd og har 400 ansatte.

På samme måte som den riktige døren vil bidra til utsmykning av huset, vil feil dør kunne ødelegge mye av boligens visuelle utrykk.

– Det er viktig å velge en dør som passer med byggestilen på boligen din. Ytterdørens utforming og farge kan forandre hele uttrykket på huset, forteller Halvor Hegna ved Carlsen Fritzøe Bjarnason.

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe inngangsdør

Husets inngangsdør er med på å sette sitt preg på hele boligen. Før du velger dør, bør du blant annet bestemme deg for hva du ønsker innen stilart og farge, materiale, isolasjon, brannvern, lydisolasjon, eventuelle handicapkrav og lås og beslag.

– Til nå har nok de klassiske dørene i HDF-plater og ramtredører vært mest populære i norske hjem, men nå beveger stilen seg i retning funkis, med mye glass, stål og rene flater, sier Hegna.

Snakk med de som kan det

– Carlsen Fritzøe har folk i sine varehus som har dette som yrke, vi går kurs og dørskoler for å kunne hjelpe kunden med å ta de rette valgene. Dette er en sikkerhet som kommer kunden til gode,  og til slutt oss, som får fornøyde kunder. Dører og vinduer er et fag man må jobbe med hele tiden og brenne for hundre prosent, smiler Hegna.

Hos byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe får du den veiledningen du trenger rundt valg av inngangsdør. Carlsen Fritzøe-butikkene finner du i fem norske fylker. Takket være forhandlerens solide lokalkunnskap, får du skreddersydde råd til akkurat din dør.

Finn din lokale Carlsen Fritzøe-forhandler

Publisert: 11. apr 2013 | Kategori: Dør