Byggeprosjekter

Vinn byggevarer og byggehjelp for 50 000!

Drømmer du om et oppussings- eller byggeprosjekt hjemme som det aldri blir noe av? Hvis du ikke har råd akkurat nå, om du ikke har tid eller du bare har en idé – denne  konkurransen kan gjøre drømmen din til virkelighet!

I Carlsen Fritzøes store konkurranse får tre heldige vinnere byggevarer og byggehjelp for inntil 50 000 blanke kroner til hvert sitt drømmeprosjekt. Du bestemmer selv om det er garderoben, vinduene, terrassen, kjøkkenet, garasjen, veggene, barnerommet, gangen, gulvet eller noe annet som trenger hjelp av flinke hender.

– Nå venter vi i spenning på hva du har lyst til å bygge eller pusse opp, sier Marianne Bostrøm i Carlsen Fritzøe.

– Alle kan delta i konkurransen, og hvis du vinner stiller vi opp hjemme hos deg med både produkter, materialer og håndverkere. Du vil også få din egen personlige rådgiver som vil ta hånd om hele prosjektet ditt.

Du har drømmen – Carlsen Fritzøe oppfyller den

Carlsen Fritzøe er godt kjent for personlig service, høy fagkunnskap, godt utvalg og gode produkter til hyggelige priser.

– Carlsen Fritzøe har mange dyktige håndverkere som står parat til å gi byggehjelp til vinnerne – og til alle andre som måtte trenge det.

Det er enkelt å melde seg på: Gå inn på https://konkurranse.carlsenfritzoe.no/ eller klikk her og fortell litt om hva du vil ha gjort. Hvis du vil kan du laste opp bilder av prosjektet ditt.

– Vi har også småkonkurranser underveis: Hver uke trekker vi et gavekort på 1000 kroner til de som har delt konkurransen på Facebook. Dessuten kommer vi til å finne på andre overraskelser, men disse sier røper vi ikke nå, sier hun hemmelighetsfullt.

Konkurransen varer til 30. september, og byggeprosjektet må gjennomføres innen utgangen av 2014. Marianne oppfordrer deg til å melde deg på med en gang.

– Da gjenstår det bare for oss å si lykke til! Og husk – deltar du ikke vinner du ikke.

Publisert: 25. aug 2014 | Kategori: Byggeprosjekter, Konkurranse