Byggeprosjekter

– Nå ønsker vi hyttefolket velkommen

Når du har hytte er det alltid litt vedlikehold som må gjøres. Ulempen er gjerne at du enten må ta med deg byggevarer hjemmefra, eller kjøre langt fra hytta og til nærmeste varehus. Har du hytte i nærheten av Rjukan vil du fra nå få mer tid til å nyte feriene.

Rjukan er kjent for mye: Fra Norsk Hydro, Sam Eyde og Vemork-aksjonen, til solspeilet og Gaustatoppen, der det sies at du har Norges største og beste utsikt. Faktisk kan du skue utover 60 000 kvadratkilometer, eller en sjettedel av Norge herfra.

Regionen har høye fjell og dype daler, og det er derfor ikke rart at det i tillegg til de omtrent 3500 innbyggerne er mange som har hytter her – bare i Tinn kommune er det hele 2800 hytter.

Har fått en god start

Et så stort område både trenger og fortjener et skikkelig byggevarehus, og derfor har Carlsen Fritzøe Rjukan nå åpnet dørene. Daglig leder Harald Særsland tok seg tid til en prat innimellom slagene, og det var naturlig å først spørre ham hvordan besøket har vært hittil.

– På proffmarkedet har det vært veldig bra, og alt i alt er vi svært godt fornøyd. Nå ønsker vi hyttefolket velkommen innom siden påsken er like rundt hjørnet. Vi har store forventninger til våren, og regner med stort trøkk fremover, smiler han.

Det nye byggevarehuset holder til i Svaddevegen på Svadde industriområde ved innkjøringen til Gaustablikk-området.

– Det var et godt innarbeidet byggevarehus her fra før, så det er mye historie i bygningene her. Beliggenheten er velkjent, og da de tidligere driverne valgte å stå av, så vi i Carlsen Fritzøe muligheten.

Skikkelig service fra flinke fagfolk

Carlsen Fritzøe blir stadig større, og Rjukan er det 16. varehuset i kjeden. Og Harald kan glede deg med at de samme kundefordelene gjelder hos dem også.

Ikke glem å fortelle at vi er veldig fleksible

– Vi er spredt over et stort område fra Søgne i sør til Jessheim i nord, med noen avstikkere innimellom. De som har hytte i området er ofte folk fra Telemark, Buskerud, Vestfold og Oslo, og de har kanskje kundekonto der de bor. Du kan selvsagt bruke det samme fordelskortet her. Det gjør det enkelt og trygt for deg å handle hos oss.

Men det er ikke bare kundekontoen som er den samme. På Rjukan møter du nemlig den samme servicen fra kompetente medarbeiderne Carlsen Fritzøe er kjent for.

– Så å si alle som jobbet her tidligere er med videre. Flere av dem er fagfolk som har vært i byggebransjen, og nå jobber med salg. De har alltid kunden i fokus og kan hjelpe deg med alt fra maling og jernvare til hage og husbygging, og bistå med beregninger og kalkulasjon på alt fra garasjer til hytter.

Lekker kjøkkenavdeling

Harald trekker også frem at butikken er stor, det gode utvalget, at all trelast er lagret under tak, moderne lokaler med drive-in der du kan laste byggevarer innendørs og flotte utstillinger. Han er spesielt stolt av utstillingen i kjøkkenavdelingen.

– Denne er helt nyrenovert med 10-12 store Sigdal-kjøkken som er oppdatert med det siste innen alt av utstyr. Den er virkelig med på å løfte butikken. Og i forbindelse med kjøkkenavdelingen har vi en stor natursteinspeis som er et fint blikkfang. Vi er også store på varme, og har en avdeling der vi selger Jøtul og Nordpeis.

Og som i alle Carlsen Fritzøe-varehus får du hjelp til hva det skal være av håndverkertjenester, om det er til hjemmet eller hytta.

– Vi kan formidle dyktige håndverkere i området. Så om du ønsker det kan de ta en befaring av vinduene dine, ta taksjekken – eller bygge hytte for deg, sier Harald.

– Og ikke glem å fortelle at vi er veldig fleksible. Vi avtaler gjerne levering av byggevarer til deg som har hytte i nærheten, også på kveldstid eller på lørdager. Så nå håper jeg at vi som jobber på Carlsen Fritzøe Rjukan snart ser deg i varehuset vårt, avslutter han.

Publisert: 28. apr 2015 | Kategori: Byggeprosjekter