Annet

Gode fagråd fra folk du kjenner

Ingen ting er vel mer irriterende enn tyggegummidamer og late typer som ikke har peiling på hva de selger! Dessverre møter du dem nesten over alt når du skal handle, men ikke hos Carlsen Fritzøe.

CARLSEN FRITZØE
  • Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer og jernvare.
  • Har som mål å gi deg distriktets beste råd og hyggeligste service.
  • Er behjelpelig med alt fra A – Å i byggeprosessen.
  • Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 19 moderne byggevarehus lokalisert i syv fylker, fra Kristiansand i sør til Drammen i nord.
  • Omsetter totalt for 1,5 mrd og har 400 ansatte.

– Vi gir gode råd om riktige produkter til kundene, sier proffselger Trond Andreassen hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord.

Fyller kravene med komplett varelager

Ca 70 prosent av kundene er relatert til det profesjonelle markedet og da er det krav til et stort og komplett varelager som vi har her i Sandefjord.

– Det er viktig med god dialog med alle kundene, enten de er i privat- eller proffmarkedet. Vi leverer varene på kort varsel, når våre lokale byggmestere, entreprenører eller privatpersoner trenger dem. Dette er et klart konkurransefortrinn, mener Andreassen.

For å lykkes godt med byggeprosjekter er det viktig at logistikken fungerer, noe som er av de store fortrinnene hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord. Vi sørger for at varene blir levert til rett sted og tid, slik at jobben kan gjøres som planlagt, sier han.

Hjelper deg fra A til Å

Carlsen Fritzøe er behjelpelig med alt fra A til Å i byggeprosessen. De hjelper folk som skal bygge hus med å kalkulere, masseberegne og lage byggesøknader. Riktig materialvalg er en viktig del av denne prosessen.

Han synes det blir spennende og utfordrende at Carlsen Fritzøe danner ny byggevarekjede og det skal bli både gøy og utfordrende å stå på egne bein!

Trond Andreassen har vært proffselger i 31 år.

– Det hender titt og ofte at vi drar på sykkelturer med kundene våre. Gode relasjoner i lokalmiljøet betyr mye, smiler proffselger Andreassen.

Finn din lokale Carlsen Frizøe-forhandler.

Publisert: 11. apr 2013 | Kategori: Annet, Byggeprosjekter