Annet

Carlsen Fritzøe blir Miljøfyrtårn

En av vår tids største utfordringer er miljøet. Det er noe som heter at ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Derfor har Carlsen Fritzøe tatt grep, og hele virksomheten er nå i ferd med å bli Miljøfyrtårn. Dette vil også komme deg som kunde til gode.

Innen sommeren skal alle varehusene bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Sertifikatet betyr at miljøstandard og rutiner er i overensstemmelse med Miljøfyrtårns retningslinjer. Carlsen Fritzøe-konsernet kan dermed dokumentere at strenge krav innen arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

– HMS-arbeidet har alltid vært godt ivaretatt i Carlsen Fritzøe, så vi har hatt dette på plass i lang tid. Nå kan vi endelig dokumentere det, sier Ola Halvorsen, ansvarlig for Miljøfyrtårn i CF Handel.

– Å være Miljøfyrtårn betyr at alle medarbeiderne våre jobber systematisk med miljøtiltak gjennom arbeidsdagen.

Fordeler for deg som kunde

Ola er klar på at å bli Miljøfyrtårn bidrar til et godt omdømme.

– Det er et høyt fokus på miljø, og mange av Carlsen Fritzøes kunder er svært bevisste på dette. Nå viser vi at vi tar ansvar.

Samtlige medarbeidere vet hva det vil si å være Miljøfyrtårn og hva det innebærer for den enkelte, så dette er noe i Carlsen Fritzøe har tatt eierskap til.

– Vi har lagt veldig fokus på hva som kreves av den enkelte ansatte. Å være Miljøfyrtårn har blitt et arbeidsverktøy for oss. Vi har i tillegg høyt fokus på arbeidsmiljø, og resultatet av det er at vi har mer engasjerte og fornøyde medarbeidere med mer fagkompetanse som yter høyere service – hvilket gjør handleopplevelsen din bedre.

Fagkompetansen kan også brukes til å anbefale miljøbevisste løsninger for kundene.

– Fokuset på estetikk gjør dessuten at varehusene vil se flottere og mer innbydende ut.

Alle skal med!

Miljøfyrtårn er et svært anerkjent sertifikat som er etterspurt av oppdragsgivere, spesielt fra det offentlige.

– Det kan være et krav fra enkelte entreprenører at vi som leverandør skal være miljøsertifisert. Vi kan dessuten påvirke våre leverandører til det samme, forteller Ola.

– Carlsen Fritzøe ønsker å ta et miljøansvar, og som Miljøfyrtårn har vi satt den siste prikken over i-en i alle ledd. Samtlige av de ca 370 medarbeiderne i Carlsen Fritzøe er mer involvert i HMS-arbeidet – og det kommer kundene våre til gode. Så her skal alle med, avslutter han.

Publisert: 29. apr 2015 | Kategori: Annet, Byggeprosjekter