Annet

Bygge-blues på Notodden

Det svinger skikkelig når gutta på gølvet hos Carlsen Fritzøe trår til for deg!  Skal du pusse opp badet, kjøkkenet eller bygge et helt nytt hus? Byggvareeksperten tar seg tid til å gi deg de beste rådene, før du går i gang.

CARLSEN FRITZØE
  • Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer og jernvare.
  • Har som mål å gi deg distriktets beste råd og hyggeligste service.
  • Er behjelpelig med alt fra A – Å i byggeprosessen.
  • Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 19 moderne byggevarehus lokalisert i syv fylker, fra Kristiansand i sør til Drammen i nord.
  • Omsetter totalt for 1,5 mrd og har 400 ansatte.

– Vi skiller oss ut fordi vi satser tungt på dyktige rådgivere. Kundefokus hos oss er å gi best mulig veiledning. Vi er for lengst blitt en møteplass for proffene i området, sier butikksjef John-Sigvart Veungen hos Carlsen Fritzøe Bjarnason.

Her diskes det opp med fredagslunsj i vinterhalvåret og mange av kundene stikker innom bare for å ta seg en matbit og hyggelig prat. Lørdag under Notodden Bluesfestival derimot, da kan det hende den musikkinteresserte ekspertisen er ute til langt etter lunsj.

Byggevareutsalget troner på handelssletta Tuven, litt nord for Notodden, i nye flotte lokaler, med alt på en flate.

Tempererte lister

– Her har vi god plass til fine utstillinger både når det gjelder kjøkken, bad og garderober. Vi har en stor maleavdeling med godt utvalg. I tillegg kan vi skryte på oss et eget listverksrom. Det er temperert og fuktstyrt som gjør at listverket kan smelles opp langt hurtigere enn det som er vanlig, sier Veungen.

Vanligvis skal lister ligge en stund i samme rom, før de kan settes opp.

Carlsen Fritzøe satser hardt på kompetanse og  skolering av sine ansatte. Hos Carlsen Fritzøe finner du alt av trelast, dører, vinduer og annet som skal til når du bygger.

Det er en positiv utvikling i næringslivet på Notodden og Carlsen Fritzøe leverer varene – både til proffene og private utbyggere i lokalmiljøet.

– Kom gjerne innom oss å slå av en prat, uansett om du skal pusse opp, bygge nytt hus eller bare hente litt inspirasjon, oppfordrer butikksjef John-Sigvart Veungen.

Finn din lokale Carlsen Fritzøe-forhandler.

Publisert: 8. apr 2013 | Kategori: Annet, Byggeprosjekter