Konkurranse

Nå kan du vinne byggevarer og byggehjelp for 50 000!

Sist høst arrangerte Carlsen Fritzøe en stor konkurranse der tre heldige vinnere kunne få inntil 50 000 kroner hver til et oppussings- eller byggeprosjekt. Det viste seg å bli en så stor suksess at de nå snekrer i gang en ny konkurranse, men denne gangen med fire vinnere! Kanskje du har et prosjekt som det aldri blir noe av? Dette er din sjanse til å endelig få det slik du vil hjemme…

De fleste av oss har et drømmeprosjekt som blir med drømmen. Om det er fordi du ikke har tid eller råd – eller begge deler: Nå kan du gjøre din (og familiens!) drøm til virkelighet.

200 000 kroner i byggevarer og byggehjelp til oppussings- eller byggeprosjekter

Fjorårets konkurranse overgikk alle forventninger. Hele 7600 deltakere meldte seg på, så for å øke vinnersjansene dine økes antall vinnere i år fra tre til fire. Carlsen Fritzøe vil derfor dele ut hele 200 000 kroner i byggevarer og byggehjelp til oppussings- eller byggeprosjekter.

Kan jeg være med?

Du er med om melder deg på konkurransen før 30. september 2015. Det eneste kravet som stilles er at prosjektet ditt er ferdig innen januar 2016, ellers er det fritt frem.

Det betyr at hvis du har en idé eller et prosjekt, uansett om det er kjøkkenet, gulvet, vinduene, dørene, veggpanelene, terrassen, maling ute og inne eller noe helt annet: Carlsen Fritzøe stiller hjemme hos deg med produkter, materialer og om du ønsker det – dyktige håndverkere.

Jeg vil være med!

Det eneste du da trenger å gjøre er å gå inn på https://konkurranse.carlsenfritzoe.no/ og forteller litt om hva du vil ha gjort – og det er det! Hvis du vil kan du laste opp bilder av prosjektet ditt.

Carlsen Fritzøe stiller hjemme hos deg med produkter, materialer og om du ønsker det – dyktige håndverkere

I fjor kom det forresten en ekstra overraskelse da Carlsen Fritzøe delte ut en ekstrapremie på 10 000 kroner på Facebook. Du skal ikke se bort fra at noe lignende kan skje i år også…

De som vant i fjor er godt i gang med sine prosjekter: Linn og Thomas fikk starthjelp til oppussing av drømmehuset, Wenche og Terje gledet seg til å starte på nytt etter sykdom og alenemoren Merete skulle pusse opp det gamle huset hun og barna nettopp hadde flyttet til. Det kommer fyldige reportasjer i Carlsen Fritzøes emagasin når prosjektene deres er ferdige.

Felles for fjorårets vinnere er at hadde de ikke meldt seg på ville de ikke vunnet, så hva venter du på? Fort deg og meld deg på Carlsen Fritzøes store høstkonkurranse her. Lykke til!

Konkurransen gjøres i samarbeid med:

sak-96_p1

Konkurranse i samarbeid med: SIGDAL – leverandør av kjøkken, ALLOC – leverandør av laminat- og parkettgulv, JOTUN – leverandør av innendørs- og utendørsmaling, HARO – leverandør av gulv, NORDAN – leverandør av vinduer og dører, BERGENE HOLM – leverandør av trelast, HUNTONIT – leverandør av vegg- og takplater, FINJA – leverandør av mur- og sementprodukter.

Publisert: 9. okt 2015 | Kategori: Konkurranse