Konkurranse

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan det har blitt

Årets store konkurranse fra Carlsen Fritzøe der du kan vinne 50 000 kroner i byggevarer og byggehjelp er allerede godt i gang. Fjorårets vinnere er ferdige med sine prosjekter og en av de som vant var Merete G. Lundiin, som bor i Larvik. Spørsmålet nå er hvordan hun og barna har fått det hjemme – nesten ett år etterpå?

I en tidligere artikkel kunne du lese om hvor glad Merete og barna ble da de fikk overrakt sjekken på 50 000 kroner. At dette var penger som kom godt med er det ingen tvil om, og hun kan se tilbake på et hektisk år med mange baller i luften.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan det har blitt, ikke minst fordi boligen fra 1969 som hadde sprossevinduer nå har fått et løft. Den har fått en helt ny fasade med nye vinduer, forteller den glade vinneren.

Konkurranse - Sprossevinduene har blitt byttet ut.

Sprossevinduene har blitt byttet ut.

– Det å skifte vinduer er ikke noe jeg er kapabel av å gjøre selv. Male, snekre og skjære til gulvbelegg fikser jeg lett. Noen er født med ski på beina, jeg er nok født med malerkosten i hånden. Å skifte vinduer blir for stor jobb for meg, så jeg er glad for at andre kunne gjøre det.

Noen er født med ski på beina, jeg er nok født med malerkosten i hånden

Konkurranse - Det nye kjøkkenet.

Det nye kjøkkenet.

Den driftige damen har i tillegg gjort mye selv, og hun har pusset opp nesten hele første etasje.

– Jeg har malt hele kjøkkeninnredningen, skiftet håndtak og benkeplater. Så har jeg lagt et tynt vinylbelegg på gulvet som ser veldig bra ut. Det heter Istanbul Trend 2000 og jeg kjøpte det hos Carlsen Fritzøe. Så jeg har fått et helt nytt kjøkken som kostet under 6000 kroner.

Også et helblått bad har fått merke hva som skjer når en dame med ideer, pågangsmot og malerkost flytter inn.

Nå er det faktisk hyggelig å stå opp om morgenen

– Jeg har malt flisene og fått ny innredning, og snart skal badekar og dusjkabinett inn. Nå ser det ut som nytt og det er som natt og dag, så nå er det faktisk hyggelig å stå opp om morgenen, smiler Merete.

Konkurranse - Slik ser stuen ut nå.

Slik ser stuen ut nå.

Vil du også vinne 50 000? Les mer om konkurransen, eller meld deg på med en gang!

Nye vinduer gjør at du ser bedre ut

Det viktigste for Merete og barna var å få gjort noe med vinduene, som var fra byggeåret.

– Selv om vinduene var godt vedlikeholdt var de ikke funksjonelle i forhold til vårt behov. Det har noe med tryggheten å gjøre når man har to små barn: Nå har vi NorDan-vinduer med sikkerhetslås, så nå kan vi lufte hele dagen uten å være bekymret for at noen kommer inn eller at barna faller ut. Nye vinduer har jo også mye å si for fyringsutgiftene.

Kort fortalt gir nye vinduer bedre inneluft fordi du får bedre luftemuligheter. Dette er noe både Merete og barna, som begge har astma, setter stor pris på.

Siden vi byttet vinduer har barna knapt vært syke

– Det er klart at innemiljøet har mye å si for barn med astma – og barn uten astma. Siden vi byttet vinduer har barna knapt vært syke.

Konkurranse - Det nye gutterommet.

Det nye gutterommet.

Hittil har Merete fått skiftet fem vinduer og en verandadør, som alle er enklere å vedlikeholde og holde rene enn det de gamle var på grunn av sprossene. De vinduene som gjenstår er fremtidige prosjekter som hun tar samtidig med at rommene pusses opp.

– Hvordan gikk samarbeidet med håndverkerne – som jo var en del av premien?

– Det gikk helt strålende! Firmaet heter byggmester Trulsen og ble engasjert via Carlsen Fritzøe. De var helt utrolig dyktige og jeg har bare positive ting å si. De kom når de skulle, ryddet opp etter seg og var raske og effektive. Det jeg er mest imponert over er at det ikke er en skramme etter dem, så de har gjort en suveren jobb!

De var helt utrolig dyktige og jeg har bare positive ting å si

I tillegg til premiepengene og håndverkerne sto Carlsen Fritzøe for oppmåling og bestilling av vinduene, og de sørget dessuten for at de kom på plass hjem til Merete. For som alltid når du bruker Carlsen Fritzøe tar de seg av håndverkerne – du kan trygt lene deg tilbake vel vitende om at jobben blir gjort.

Mye skal pusses opp

Men tro nå ikke at Merete har tenkt å gi seg med dette. Fremtiden inneholder mange planer før alt er ferdig.

– Det som er nødvendig, selv etter en quick fix, er å modernisere kjøkkenet og kanskje åpne det opp mot stuen. Der har vi i tillegg en lekekrok hvor det skal bygges bad når barna blir eldre.

Hun vil også lage en uteplass med utestue, og det kan være det blir et boblebad – hvilket vil være bra for datteren som har barneleddgikt.

– Jeg har lyst til på sikt å endre fargen på huset etter at de nye vinduene kom. Nå er det mellomgrått, men jeg ønsker det hvitt. Inngangsdøren må også skiftes etter hvert.

Dette var et stort steg på vei mot målet

– Har det blitt slik du drømte om?

– Det BLIR slik jeg vil ha det når vi blir ferdig, og nå har jeg kommet langt på vei. Hittil har det gått som planlagt, og dette var et stort steg på vei mot målet, forteller Merete før hun avslutter.

– Og i fremtidige prosesser kommer jeg garantert til å fortsette å bruke Carlsen Fritzøe.

Har du et prosjekt du aldri får startet på eller som aldri blir ferdig? Nå kan også du vinne 50 000! Du kan lese mer om Carlsen Fritzøes store konkurranse, eller melde deg på med en gang her.

Publisert: 9. okt 2015 | Kategori: Konkurranse