Konkurranse

Her er de fire vinnerne av 50 000 kroner!

Carlsen Fritzøes store høstkonkurranse er offisielt over for denne gang. Alle kunne dessverre ikke klatre til topps, og blant mer enn 8000 søknader var det til slutt fire svært glade vinnere som kunne innta seierspallen. Fikk du ikke deltatt eller nådde du ikke opp? Det er ingen grunn til å fortvile – det er stadig nye konkurranser hos Carlsen Fritzøe du kan bli med på.

Det er sjelden muligheten til å få en bedre timelønn enn dette dukker opp: Ved å bruke fem minutter på å fylle ut et skjema kunne du vinne den nette sum av 50 000 kroner i byggevarer og byggehjelp. Med en så stor slump penger sier det seg selv at det blir mange søkere, og det har gått med et stort antall timer og dager til å lese seg gjennom søknadsbunken.

De fire som vant kan trygt kalles verdige vinnere.

Skal pusse opp for trillinger – og ett barn til

Konkurranse -

Har du barn trenger du plass – har du fire barn trenger du mye plass. Morten Moe Johansen og Trine Jacobsen bor i Skien, og for halvannet år siden hadde de kommet godt i gang med oppussingen av huset sitt da tre nye verdensborgere banket på døren samtidig.

Familien som doblet seg fra en dag til den neste skal derfor bruke premien på å lage nytt påbygg slik at barna får hvert sitt soverom. Med fire små barn har ikke økonomien tillatt de store husprosjektene – det blir det heldigvis en forandring på nå.

Gamle hus trenger kjærlighet og varme

Konkurranse -

Lars og Siri Elsness bor i Kongsberg i et hus fra 1952. Som om det ikke bare er gammelt og trenger oppussing, fikk også det uheldige paret vannskader for fem år siden. Mye av arbeidet i huset faller på Lars siden Siri har en muskelsykdom. Legg til at et av barna har Tourettes syndrom og ADHD, så sier det seg selv at 50 000 kroner betyr svært mye for dem.

Pengene skal stort sett gå til å ferdigstille kjelleren der de to sønnene skal få hvert sitt rom, slik at datteren i huset kan overta rommet guttene deler i dag.

Nye minner i gammelt kjøkken

Konkurranse -

Det er ikke mange 23-åringer som eier sitt eget hus. Et unntak er Nanett Evensen i Sandefjord som i alle år har spart for en dag å kunne kjøpe seg bolig. Da onkelen døde brått bestemte hun og tvillingbroren seg for å kjøpe huset hans, og nå eier de hver sin etasje. Siden det tidligere også hadde vært huset til besteforeldrene ønsket de at det fremdeles skulle være i familien.

Den unge huseieren ønsker seg nytt kjøkken, og premien på 50 000 kroner har gjort at Nanett har kommet et stort skritt nærmere drømmen.

Trenger rampe til rullestolen

Konkurranse -

I 2013 ble Bjarne Oskasin rammet av hjerneinfarkt, og han var døden nær. Med god hjelp fra sin kone og støttespiller Marianne har ikke den målbevisste mannen bare fått med seg årets elgjakt, han driver også sitt eget elektrikerfirma med 11 ansatte. Han er i ferd med å trene seg opp og klarer å gå med krykker, men han er fremdeles avhengig av rullestol.

Bjarne og kona har lenge ønsket en rullerampe med tak over som sørger for at det ikke blir glatt når snøen kommer. I tillegg har de snakket om å legge nytt gulv på verandaen, slik at han kan føle seg trygg. Endelig kan det bli både rampe og nytt verandagulv.

Carlsen Fritzøe gratulerer alle vinnerne, og håper på like mange søkere i konkurransene som kommer. Du finner dem på Carlsen Fritzøes Facebook-sider.

sak-96_p1

Skrevet av: Sigbjørn Eliassen | Publisert: 16. nov 2015 | Kategori: Konkurranse