Konkurranse

– En bra anerkjennelse

– Det skal selvsagt med på CV-en. Å bli Årets Lærling er inspirerende. Det er gøy at interessen min for tømrerfaget ble lagt merke til, sier Carl Sivertsen (24). Han oppfordrer andre lærlinger å jobbe for å bli nominert til neste Årets lærling.

Carl er fra Randvik utenfor Sandefjord, og han har alltid hatt lyst til å bygge. Derfor var det naturlig å ta bygg og anlegg på videregående. Men han var også nysgjerrig på datafag, tok påbygging og gikk to år på programvareutvikling på daværende Høgskolen i Gjøvik. Han ble ikke kvitt drømmen om å bli tømrer, og begynte som lærling.

– Data er spennende, men jeg har lyst til å være håndverker, til å se resultatene av det jeg er med på å bygge, sier Carl.

Konkurranse - Carl med det synlige beviset på seieren.

Carl med det synlige beviset på seieren.

I disse dager har 24-åringen vært gjennom fagprøven. Han har lyst til å jobbe videre i Brix Bygg AS, der han gikk siste året som lærling.

Vil du melde deg på Årets lærling? Da kan du gjøre det her.

Mesterbrevet

Carl ble glad og overrasket over å bli nominert til Årets lærling i sin region, og enda mer overrasket da han ble kåret til vinner.

Å bli kåret til Årets lærling viser at jeg har klart meg gjennom et nåløye

– Jeg har lyst til å gå i gang med mesterbrevet så snart som mulig. Å bli kåret til Årets lærling viser at jeg har klart meg gjennom et nåløye – at jeg kan vise til noen kvaliteter som er viktig i faget vårt. Mesterbrevet ser jeg på som en bekreftelse på at man mener alvor med å satse på faget, avslutter den fornøyde vinneren.

Her kan du se alle vinnerne i Årets lærling 2018.

Trenger du hjelp til byggeprosjektet ditt?

Klikk her og registrer prosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 5. des 2018 | Kategori: Konkurranse