Konkurranse

Bli med på Årets lærling og vinn 10 000 kroner i verktøy!

Er du lærlingansvarlig, kjenner du en flink lærling eller er du en lærling selv innen tømrer, murer, overflateteknikk eller betong? I 2019 skal Carlsen Fritzøe arrangere konkurransen Årets lærling for femte gang, og det skal kåres seks vinnere. Kanskje det blir deg?

Årets lærling har med årene utviklet seg til å bli Norges største og viktigste konkurranse for lærlinger innen byggfag. Konkurransen engasjerer lærlingene selv, lærlingansvarlig, bedriften de jobber i, nærmiljøet og alle steder og fylker Carlsen Fritzøe har varehus. I tillegg viser det samfunnsansvar. Bedriftene som melder på lærlingene sine får positiv omtale i lokalavisene – og for Carlsen Fritzøes 30 000 følgere på Facebook.

Årets lærling vokser for hvert år, og nå håper vi på rekorddeltakelse!

Her kan du lese om de siste vinnerne av Årets lærling.

Hvorfor arrangerer Carlsen Fritzøe Årets lærling?

Carlsen Fritzøe er kjent for å være den lokale byggevarespesialisten, og vi ønsker å rekruttere flere ungdommer til håndverksfagene. Norge trenger rett og slett flere og yngre håndverkere!

Konkurranse - Carl Sivertsen.

Carl Sivertsen.

– Hos Carlsen Fritzøe er vi lidenskapelig opptatt av bygging, snekring og materialer av høy kvalitet. Vi har spesialister med faglig kompetanse, bredt sortiment og vi formidler de beste håndverkerne til kundene våre. Nå ønsker vi å vite hvem som er morgendagens håndverksambassadører, sier markedssjef Marianne Bostrøm.

Siden starten har 24 personer vunnet Årets lærling. Konkurransen ble første gang arrangert i 2014. God respons gjorde at konkurransen ble gjentatt året etter – og siden har det vært en tradisjon.

Carl Sivertsen vant Årets lærling i 2018, og oppfordrer alle til å melde seg på.

Hvordan melder man seg på Årets lærling?

I Carlsen Fritzøe pleier vi å si at det er kun de som blir påmeldt som vinner Årets lærling. Det betyr at hvis du vil lærlingen din skal gå til topps, så må du følge denne linken. Der kan du også se de nominerte lærlingene etter hvert.

Reglene er enkle: Årets lærling er åpen for alle tømrer-, murer-, overflateteknikk- og betonglærlinger på byggfag. Men det er altså du som er lærlingansvarlig som må melde på, og Marianne forklarer deg hvordan:

– Du må gå inn på konkurransesiden og melde på lærlingene dine, laste opp et bilde og fortelle hvorfor han, hun eller de bør vinne. Kriteriene er faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats. Påmeldingsfristen er 31. desember 2018, og vinnerne får 10 000 kroner hver i valgfritt verktøy.

Konkurranse - Sardar Alali.

Sardar Alali.

Utvelgelsen av Årets lærling skjer fra januar til april 2019, og Carlsen Fritzøe vil sammen med proffsjefene fra de lokale varehusene og Opplæringskontoret følge de nominerte.

– Dette er med på å sikre kvaliteten. Og kanskje det samtidig motiverer lærlingene til å gjøre en ekstra innsats?

Selve kåringen av Årets lærling foregår i mai 2019.

Et lite tips til deg som er lærling – det er lov å fortelle den som er din ansvarlige om konkurransen. For som sagt, om du ikke gjør det kan det være du går glipp av å bli Årets lærling. Det vil dessuten være fantastisk reklame for bedriften du er i. Og det sier nok neppe din lærlingansvarlige nei til…

Kåringen er en stor motivasjon, sier Sardar Alali som vant Årets lærling i 2018.

Hva skjer hvis man vinner Årets lærling?

Konkurranse - Kjenner du en lærling som vil vinne 10 000 kroner?

Kjenner du en lærling som vil vinne 10 000 kroner?

Kort sagt: Mye. Verktøy for 10 000 kroner, heder og ære er nevnt. I tillegg får du en Facebook-post som blir sett av titusener, plakater i varehusene, omtale i Carlsen Fritzøes Proffen-magasin og hovedoppslag i en epost som blir sendt til alle proffkundene våre. Som om ikke dette var nok, får du og de andre vinnerne en egen artikkel i Carlsen Fritzøes emagasin Byggevarespesialisten.

– Vinnerne og firmaene de er ansatt i pleier også å få egne reportasjer i lokalavisene sine, sier Marianne før hun avslutter:

– Det er en stor ære å bli Årets lærling. Vi gleder oss masse til enda en gang å følge neste generasjon håndverkere på nært hold. Den tette oppfølgingen gjør oss trygge på at de seks vinnerne av Årets lærling virkelig er de beste av de beste.

Her kan du melde deg på Årets lærling.

Trenger du hjelp til byggeprosjektet ditt?

Klikk her og registrer prosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 5. des 2018 | Kategori: Konkurranse