Annet

Blir du Årets lærling 2021? Da kan du vinne 10 000 kroner!

Annet - Det ble skikkelig show på prisutdelingen! Her er Årets lærling 2020, Kristiansand: Even Helle.

Det ble skikkelig show på prisutdelingen! Her er Årets lærling 2020, Kristiansand: Even Helle.

Er du lærling selv, eller er du faglig leder, svenn eller byggmester for en dyktig lærling? En som er pålitelig, tar initiativ og alltid yter det lille ekstra? I så fall må du melde han eller hun på Årets lærling innen 31. desember 2020. 

Siden 2014 har det blitt en tradisjon at Carlsen Fritzøe arrangerer konkurransen Årets lærling, og gjennom årene har flere titalls unge håndverkere vunnet den mest prestisjefylte tittelen de kan få. Nå er det klart for en ny runde, og vi gleder oss til å møte de beste av dagens lærlinger – og fremtiden i norsk byggebransje.

Hva er Årets lærling?

Dette er en konkurranse som øker i antall deltakere hvert år, og den er åpen for lærlinger innen tømrer-, murer-, overflateteknikk- og betongfag i fylkene Carlsen Fritzøe har varehus

Kriteriene for å gå til topps i Årets lærling er faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats. I de syv årene konkurransen har pågått har det hver gang blitt kåret fra fire til åtte vinnere. 

Her er de åtte vinnerne av Årets lærling 2020

Hvordan kåres Årets lærling?

Etter at lærlingene er påmeldt, starter det fra januar 2021 en møysommelig prosess for å kåre de riktige vinnerne. Fra januar til april blir lærlingene fulgt opp og evaluert av proffsjefer i Carlsen Fritzøe, lærlingansvarlig i firmaene og Opplæringskontoret. 

Hvem som står igjen som vinnere, får du og lærlingen din vite i mai. 

Vi gleder oss til å møte de beste av dagens lærlinger – og fremtiden i norsk byggebransje

Hva vinner Årets lærling? 

I “harde” premier vinner han eller hun 10 000 kroner i valgfritt verktøy fra Carlsen Fritzøe. 

Av “myke” premier blir lærlingene hyllet og presentert for over 30 000 følgere på Carlsen Fritzøes Facebook-sider, de får en egen artikkel i Carlsen Fritzøes emagasin Byggevarespesialisten, og omtale i Carlsen Fritzøes Proffen-magasin. I tillegg blir lærlingen hovedoppslag i en epost som sendes til alle proffkundene. 

Annet - Vil du vinne 10 000 kroner i verktøy? Årets lærling 2020, Skien: Magnus Lindfjell.

Vil du vinne 10 000 kroner i verktøy? Årets lærling 2020, Skien: Magnus Lindfjell.

Hvorfor skal jeg melde på lærlingen min?

Det er det mange gode grunner til. For det første skaper du stolthet, og anerkjenner innsatsen lærlingen din legger i jobben. For din egen del blir også du og firmaet ditt høyt profilert på Facebook, i Byggevarespesialisten og Proffen. 

De fleste vinnerne av Årets lærling har dessuten fått et stort oppslag i lokalavisene sine, hvilket er god reklame for firmaet ditt – både i form av samfunnsansvar, engasjement, oppmerksomhet og positiv omtale i nærmiljøet. 

Hvorfor arrangerer Carlsen Fritzøe Årets lærling?

Annet - Stolt vinner av Årets lærling 2020, Arendal: Ole Valle Bjørnbakk.

Stolt vinner av Årets lærling 2020, Arendal: Ole Valle Bjørnbakk.

Norge trenger flere unge og flinke håndverkere. Og siden Carlsen Fritzøe er den lokale byggevarespesialisten, ønsker vi flere ungdommer til håndverksfagene. 

– Hos oss er vi lidenskapelig opptatt av bygging, snekring og materialer av høy kvalitet, og her er du i trygge hender blant ekte fagfolk. Spesialistene som jobber i alle Carlsen Fritzøes varehus har høy faglig kompetanse, og vi formidler de beste lokale håndverkerne til kundene våre. Derfor ønsker vi å bli kjent med fremtidens håndverkere, sier markedssjef Marianne Bostrøm. 

Hun legger til at Carlsen Fritzøe også tar ansvar selv for rekrutteringen til byggebransjen gjennom å ta inn egne lærlinger til varehusene. 

Hvordan melder jeg noen på Årets lærling? 

Annet - Kake må til på prisutdeling!

Kake må til på prisutdeling!

Det er svært enkelt. Du som er lærlingansvarlig kan gå inn på konkurransesiden, fylle inn navn og begrunnelse, og legge ved et bilde.

Og det må du altså gjøre innen påmeldingsfristen 31. desember 2020. 

Dersom du er lærling selv er det fullt lov å tipse din lærlingansvarlige om konkurransen. For som Marianne minner deg på – deltar du ikke, kan du heller ikke vinne. 

– Det er en stor heder og ære for en ung håndverker å bli Årets lærling. Vi gleder oss stort til å følge neste generasjon håndverkere på nært hold for syvende gang. Den tette oppfølgingen gjør oss trygge på at vinnerne virkelig er de beste av de beste.

Hvem vet – kanskje det er du som går til topps i Årets lærling i mai 2021?

Her er påmeldingsskjemaet til Årets lærling

 

 

Hvorfor ikke ta en kikk på en av prisutdelingene? 

Har du et prosjekt på gang? DET FIKSER VI!

Kom innom Carlsen Fritzøe og ta byggepraten! Hos oss er du i trygge hender, med gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser – du får alltid en GOD DEAL på prosjektene dine. Husk også at vi kjenner og formidler de beste håndverkerne der du bor. 

Trenger du hjelp? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 5. okt 2020 | Kategori: Annet, Konkurranse