Konkurranse

Bli med på Årets lærling 2020 og vinn 10 000 kroner i verktøy!

I løpet av de fem første årene har Årets lærling blitt Norges største og viktigste konkurranse for lærlinger innen byggfag. I 2020 skal Carlsen Fritzøe arrangere Årets lærling for sjette gang, og det skal kåres seks vinnere. Kanskje du blir en av dem?

Er du lærlingansvarlig, kjenner du en flink lærling eller er du lærling selv innen tømrer, murer, overflateteknikk eller betong? Da er dette konkurransen for deg! 

Konkurranse - Gjert Mathias Olsen vant Årets lærling i 2018, og han oppfordrer alle til å melde seg på.

Gjert Mathias Olsen vant Årets lærling i 2018, og han oppfordrer alle til å melde seg på.

Årets lærling bidrar til mye positivt for lærlingene selv, lærlingansvarlig, bedriften de jobber i, samfunnsansvar og i lokalmiljøene der Carlsen Fritzøe har varehus. Melder du på en lærling eller flere får bedriften din positiv omtale for Carlsen Fritzøes mer enn 30 000 følgere på Facebook, og kanskje også i lokalavisene. Det vil i så fall bety flere oppdrag.  

Hvorfor arrangeres Årets lærling?

Det er fordi Norge trenger flere unge håndverkere! Carlsen Fritzøe er den lokale byggevarespesialisten, og vi ønsker flere ungdommer til håndverksfagene. 

– Hos Carlsen Fritzøe er vi lidenskapelig opptatt av bygging, snekring og materialer av høy kvalitet. Spesialistene våre har faglig kompetanse, og vi formidler de beste håndverkerne til kundene våre. Derfor ønsker vi å bli kjent med morgendagens håndverksambassadører, sier markedssjef Marianne Bostrøm. 

30 personer har vunnet Årets lærling siden starten i 2014, og siden har det vært en tradisjon. Det er flere som melder seg på for hvert år, og som alltid satser vi derfor på rekorddeltakelse. 

Her kan du lese om noen av de tidligere vinnerne

Konkurranse - Håkon Hammer var en av vinnerne i 2019. Med på prisutdelingen var både CF og Opplæringskontoret som har fulgt lærlingen.

Håkon Hammer var en av vinnerne i 2019. Med på prisutdelingen var både CF og Opplæringskontoret som har fulgt lærlingen.

Hvordan melder jeg på noen til Årets lærling?

Husk – det er kun de som blir påmeldt som vinner Årets lærling! Hvis du vil melde på lærlingen din, går du inn på konkurransesiden. Der får du også se de nominerte etter hvert. 

Reglene er enkle 

  • Årets lærling er åpen for alle tømrer-, murer-, overflateteknikk- og betonglærlinger på byggfag. 
  • Kriteriene er faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats.
Konkurranse - Kjenner du en lærling som vil vinne 10 000 kroner? Marius Skyver var en av vinnerne i 2018.

Kjenner du en lærling som vil vinne 10 000 kroner? Marius Skyver var en av vinnerne i 2018.

Det er du som er lærlingansvarlig som melder på. På konkurransesiden laster du opp et bilde og forteller hvorfor hun, han eller de bør vinne. Fristen for påmelding er 31. januar 2020.

Fra februar til april 2020 skjer utvelgelsen av Årets lærling. Da vil proffsjefene fra de lokale Carlsen Fritzøe-varehusene og Opplæringskontoret følge de nominerte. Dette både sikrer kvaliteten og motiverer lærlingene til å gjøre en ekstra innsats.

Selve kåringen av Årets lærling foregår i mai 2020, og vinnerne får 10 000 kroner hver i valgfritt verktøy. 

Er du lærling? Fortell din ansvarlige om konkurransen! Blir du nominert eller vinner er det super reklame for bedriften du jobber i. Og det sier neppe din lærlingansvarlige nei til.  

Dette får du som vinner av Årets lærling

Konkurranse - Vinnerne av Årets lærling får 10 000 kroner, heder, ære og kake.

Vinnerne av Årets lærling får 10 000 kroner, heder, ære og kake.

Verktøy for 10 000 kroner og god reklame er nevnt. Men det er mye mer: Facebook-post som blir sett av titusener, plakater i varehusene, omtale i Carlsen Fritzøes Proffen-magasin, hovedoppslag i en epost som blir sendt til alle proffkundene våre – og en egen artikkel i Carlsen Fritzøes emagasin Byggevarespesialisten.

– Siden dette er gode lokale nyheter, får som regel vinnerne og bedriftene de er ansatt i reportasjer i lokalavisene sine, sier Marianne før hun avslutter:

– Det er en stor heder og ære å bli Årets lærling. Vi gleder oss stort til enda en gang å følge neste generasjon håndverkere på nært hold. Den tette oppfølgingen gjør oss trygge på at de seks vinnerne av Årets lærling virkelig er de beste av de beste.

Her kan du melde deg på Årets lærling

Har du et prosjekt på gang? 

Kom innom Carlsen Fritzøe og ta byggepraten! Hos oss er du i trygge hender blant ekte fagfolk, og du får all hjelp du trenger i tillegg til en GOD DEAL på prosjektet ditt. Husk også at vi kjenner og formidler de beste håndverkerne der du bor. 

Trenger du hjelp? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 19. nov 2019 | Kategori: Konkurranse