Annet

Det starter med en prat – gjerne over en god kopp kaffe!

Det kan være vanskelig å komme i gang med et prosjekt. Kanskje du trenger hjelp til å styre alt, eller hjelp til spesielt vanskelige oppgaver. Eller kanskje du bare trenger et lite spark bak?

– Det er mange som har prosjekter som de ikke kommer i gang med. Enten har du kanskje ikke tid til å gjøre det selv, eller er usikker på hvilke produkter du bør velge, sier markedssjef Marianne Bostrøm i Carlsen Fritzøe.

Annet - Jan-Sverre Hansen hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord er modell for CF-mannen.

Jan-Sverre Hansen hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord er modell for CF-mannen.

– Vi i Carlsen Fritzøe vil hjelpe folk å komme i gang, og hos oss snakker du med ekte fagfolk som kan gi gode råd og veiledning – enten du vil gjøre det selv eller få det gjort. Vi gir deg veiledning gjennom enten deler eller hele prosjektet, alt etter ditt behov, sier Marianne.

– Kom innom og ta en prat, så finner vi frem til en god prosess. Vi er joviale folk som gjerne tar en god kopp kaffe med deg for å høre om ditt prosjekt.

Hjelper deg med hele prosjektet

Marianne understreker at det ikke er begrensninger i størrelse på prosjektet for å få hjelp:

– Vi hjelper deg med dine prosjekter, uansett om de er store eller små. Skal du male et rom, bygge en terrasse eller bytte kjøkken – eller kanskje du skal bygge et hus? Hos oss finner du fagfolk som hjelper deg gjennom hele prosessen.

– Vi leverer også i større grad et totalkonsept sammenlignet med andre byggevarehus og for eksempel kjøkkenleverandørene. Skal du bytte et kjøkken, er det stor sannsynlighet for at du vurderer å gjøre noe med veggene og eventuelt gulvet. Vi gir deg råd om hele prosessen, og ikke bare deler av den, forklarer hun.

Gjør det selv eller få det gjort

Annet - Mon tro hva de tar byggepraten om?

Mon tro hva de tar byggepraten om?

Fagfolkene hos Carlsen Fritzøe hjelper deg med alt fra planlegging og beregning, til transport og finansiering – i tillegg til å kjenne de beste håndverkerne som kan gjøre hele jobben for deg.

Hos Carlsen Fritzøe er du i trygge hender blant ekte fagfolk, og hjelper deg gjerne med store eller små prosjekter. Varehusene har et stort produktutvalg med konkurransedyktige priser, og hos Carlsen Fritzøe kan de trelast.

– Enten du er en gjør det selv- eller få det gjort-person, er du hjertelig velkommen til oss. Et godt tips er å ta med bilder, mål og annen relevant informasjon, så blir du ivaretatt av ekte fagfolk som gir deg veiledning basert på hva du trenger, sier Marianne.

Trenger du hjelp med ditt byggeprosjekt?

Klikk her og registrer prosjektet ditt hos Carlsen Fritzøe, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Publisert: 6. Jul 2018 | Kategori: Annet