Annet

Nå blir Carlsen Fritzøe Byggmakker!

Annet - Samme sted og gode vareutvalg!

Samme sted og gode vareutvalg!

Hva dette har å si for deg? Egentlig ingenting – du kan være trygg på at det meste kommer til å fortsette som før, mens noe blir enda bedre. Vi tar vare på det beste fra Carlsen Fritzøe og det beste fra Byggmakker, og blir en helt ny byggevarekjede. 

24. mars feirer vi med åpningstilbud over hele landet! Da er CF-logoen på varehuset ditt skrudd ned og erstattet med en ny BM-logo – og dette vil i bunn og grunn være den største forskjellen. Men hva fortsetter vi med, og hvilke nyheter kan du glede deg til?

Vi kommer alltid til å være den lokale byggevarespesialisten din

Hva blir som før?

Annet - Samme flinke fagfolk!

Samme flinke fagfolk!

Du kommer til å møte de samme flinke fagfolkene som gir deg de samme gode tipsene og rådene, få den samme hyggelige servicen, finne det samme store vareutvalget – og kanskje nye nytt. 

Annet - Samme gode service!

Samme gode service!

Skal du male, skru, snekre, bygge eller flytte? Du vil finne alt du skal ha til gode priser.

Trenger du trelast, byggevarer, gulv, verktøy eller maling? Du får fremdeles en god deal på prosjektene dine.

Vil du gjøre jobben selv, få litt hjelp eller ønsker du å få den gjort? Vi fortsetter å formidle de dyktigste håndverkerne der du bor.

Ta med bilder, skisser og mål, så finner vi de smarteste løsningene sammen med deg. Og får du ikke plass til alt i bilen din, får du låne tilhenger eller så ordner vi transporten for deg. 

Du kan med andre ord være sikker på at vi kommer alltid til å være den lokale byggevarespesialisten din. 

Hva blir nytt?

Annet - Samme gode tjenester!

Samme gode tjenester!

Siden vi går fra Carlsen Fritzøe til Byggmakker blir vi større, og den store fordelen for deg er at vi kommer til å ha 89 varehus i hele landet. Så om du bor i Drammen, har hytte i Sandefjord eller på Rjukan, har en onkel på Dombås og en bestemor i Bodø – nå kan du besøke det lokale varehuset med utvalget du kjenner uansett hvor du er. Om prosjektene dine er små eller store er vår oppgave å legge til rette for at du skal lykkes. 

Annet - Samme dyktige håndverkere!

Samme dyktige håndverkere!

Du bruker kanskje byggekonto på prosjektene dine? Har du CF Plusskort blir dette nå til BMCard, og du får nytt kort du kan bruke på alle varehusene.

Vårt største ønske er at nye Byggmakker skal bli den beste byggevarekjeden for deg som er kunde. Det skal vi jobbe hardt for, og det kommer du til å merke når du besøker oss. 

Vi gleder oss til å ønske deg som er en kjent og kjær Carlsen Fritzøe-kunde inn i en ny tid med nye Byggmakker-varehus. Og husk – det meste kommer til å fortsette som før, mens noe blir enda bedre. 

Byggmakker skal bli den beste byggevarekjeden for deg som er kunde

Annet -

Har du et prosjekt på gang?

Kom innom og ta byggepraten! Hos oss er du i trygge hender, med gode råd fra gode fagfolk, og godt utvalg – du får alltid gode priser på prosjektene dine. Husk også at vi kjenner og formidler de beste håndverkerne der du bor. 

Trenger du hjelp? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos oss, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

 

Publisert: 19. feb 2021 | Kategori: Annet